Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 Ελληνική έκδοση  Ελληνική έκδοση  Αγγλική έκδοση  Αγγλική έκδοση
Μην χάσετε...
 Τοποθεσία
 Πριν έρθετε

ΚαιρόςΚαιρός

ΓιορτάζουνΓιορτάζουν
Ποιοι είμαστε

Ποιοι είναι οι στόχοι μας;
Στόχος του EloundaWeb είναι η ανάδειξη του όμορφου χωριού μας σε συνδυασμό με τις ξεχασμένες και άγνωστες ομορφιές που κρύβει, η προβολή των μικρών και των μεγάλων επιχειρήσεων της Ελούντας, καθώς και η χρησιμότητα του ως τουριστικός οδηγός για ολόκληρο τον κόσμο.

Βοηθήστε μας να εμπλουτίζουμε με όλο και περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες την ιστοσελίδα μας, πείτε μας τις προτάσεις σας, συζητήστε μαζί μας και επωφελειθείτε απο τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε.

Τι προσφέρουμε;
Οι διαφημιστικές υπηρεσίες που προσφέρουμε σε όσους επιθυμούν να διαφημιστούν στον δικτυακό μας χώρο είναι αναλυτικά οι παρακάτω:

 • Φωτογραφία στην καταχώρηση

  Η φωτογραφία στην καταχώρηση πρόκειται για μια μικρή φωτογραφία η οποία εμφανίζεται δίπλα στα στοιχεία της επιχειρησης σας και δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες μας να έχουν την πρώτη τους οπτική επαφή με την επιχείρηση σας, καθώς τους βοηθάει να την αναγνωρίσουν όταν έρθουν για διακοπές στο χωριό μας.Μπορεί να είναι είτε φωτογραφία είτε Banner.

 • Διαφημιστικό Banner σε σελίδα υπο - κατηγορίας μικρό εναλλασόμενο

  Το Portal είναι χωρισμένο σε κατηγορίες (Φαγητό,ενοικιάσεις...) και σε υποκατηγορίες (ξενοδοχεία,διαμερίσματα...) το εναλλασόμενο banner λοιπόν είναι αυτό που φαίνεται όταν κάποιος επισκευθεί μια συγκεκριμένη υποκατηγορία (π.χ. ξενοδοχεία) και δεν θα είναι συνέχεια εμφανές αλλά θα ενναλάσετε (θα εμφανίζετε εναλλάξ) μαζί με τα banner άλλων 2 επιχειρήσεων.Αποτελεί ένα απο τα οικονομικότερα είδη διαφημίσεων που προσφέρουμε.

 • Διαφημιστικό Banner σε σελίδα υπο - κατηγορίας μικρό στατικό

  Το Portal είναι χωρισμένο σε κατηγορίες (Φαγητό,ενοικιάσεις...) και σε υποκατηγορίες (ξενοδοχεία,διαμερίσματα...) το στατικό banner λοιπόν είναι αυτό που φαίνεται όταν κάποιος επισκευθεί μια συγκεκριμένη υποκατηγορία (π.χ. ξενοδοχεία) και θα είναι συνέχεια εμφανές σε μία απο τις σταθερές θέσεις που προσφέρουμε.Αποτελεί ένα απο τα οικονομικότερα είδη διαφημίσεων.

 • Διαφημιστικό Banner σε σελίδα κατηγορίας μικρό εναλλασόμενο

  Εννοούμε το banner το οποίο βρίσκεται στην σελίδα κάποιας συγκεκριμένης κατηγορίας(π.χ. Διαμονή) και δεν θα είναι συνέχεια εμφανές αλλά θα ενναλάσετε (θα εμφανίζετε εναλλάξ) μαζί με τα banner άλλων 2 επιχειρήσεων.

 • Διαφημιστικό Banner σε σελίδα κατηγορίας μικρό στατικό

  Εννοούμε το banner το οποίο βρίσκεται στην σελίδα κάποιας συγκεκριμένης κατηγορίας(π.χ. Διαμονή) και θα είναι συνέχεια εμφανές σε μία απο τις σταθερές θέσεις που προσφέρουμε.

 • Διαφημιστικό Banner σε σελίδα κατηγορίας μεγάλο

  Πρόκειται για κεντρικό banner στην αρχή της σελίδας συγκεκριμένης κατηγορίας διαστάσεων 440 x 80 pixel.Το πλεονέκτημα του είναι ότι κεντρίζει κατευθείαν το ενδιαφέρον του επισκέπτη αφού εμφανίζεται επιβλητικά και πιάνει μεγάλο χώρο στην σελίδα.

 • Διαφημιστικό Banner στην κεντρική σελίδα μικρό εναλλασόμενο

  Το να υπάρχει διαφημιστικό banner σας στην κεντρική σελίδα οποιουδήποτε δικτυακού τόπου αποτελεί το καλύτερο είδος διαφήμισης για την επιχείρηση σας αφού το πρώτο πράγμα που θα δεί ένας χρήστης του διαδικτύου όταν μας επισκευθεί θα είναι η διαφήμιση σας.Επιλέγοντας εναλλασόμενο banner η διαφήμιση σας θα εναλάσετε με άλλες 2 επιχειρήσεις.Δεν θα είναι συνέχεια εμφανής.

 • Διαφημιστικό Banner στην κεντρική σελίδα μικρό στατικό

  Το να υπάρχει διαφημιστικό banner σας στην κεντρική σελίδα οποιουδήποτε δικτυακού τόπου αποτελεί το καλύτερο είδος διαφήμισης για την επιχείρηση σας αφού το πρώτο πράγμα που θα δεί ένας χρήστης του διαδικτύου όταν μας επισκευθεί θα είναι η διαφήμιση σας.Επιλέγοντας στατικό banner η διαφήμιση σας θα εμφανίζεται διαρκώς σε συγκεκριμένη θέση.

 • Διαφημιστικό Banner στην κεντρική σελίδα μεγάλο

  Το να υπάρχει διαφημιστικό banner σας στην κεντρική σελίδα οποιουδήποτε δικτυακού τόπου αποτελεί το καλύτερο είδος διαφήμισης για την επιχείρηση σας αφού το πρώτο πράγμα που θα δεί ένας χρήστης του διαδικτύου όταν μας επισκευθεί θα είναι η διαφήμιση σας.Επιλέγοντας μεγάλο banner εξασφαλίζεται ένα κεντρικό χώρο διαστάσεων 440 x 80 pixels για να εμφανίζεται η διαφήμιση σας επιβλητικά και πιάνοντας το μεγαλύτερο χώρο στην κεντρική σελίδα μας, για 2α ώρες το 24ωρο.

 • Δημιουργία σελίδας με φωτογραφίες και πληροφορίες ( φόρμα επικοινωνίας - δωρεάν email)

  Πρόκειται για την δημιουργία μίας εσωτερικής σελίδας στο site του EloundaWeb.Σας δείνουμε την δυνατότητα να εμφανήσετε 4 φωτογραφίες της επιλογής σας που τις τραβάμε για εσάς δωρεάν, το κείμενο που νομίζετε ότι θα ενδιέφερε τον πελάτη να διαβάσει και που χαρακτηρίζει την επιχείρηση σας καθώς, και τα τηλέφωνα που θα μπορούσε κάποιος να έρθει εύκολα σε επαφή μαζί σας.Σας προσφέρουμε επίσης δωρεάν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της μορφής to_onoma_sas@eloundaweb.gr , καθώς και φόρμα επικοινωνίας για να μπορούν οι επισκέπτες σας να σας στέλνουν μηνύματα γρήγορα και εύκολα.

Ελούντα | Διαμονή | Φαγητό | Ενοικιάσεις | Αγορά | Επιχειρήσεις | Δρασ/τητες | Διασκέδαση | Πληροφορίες
 

©2005 All Rights Reserved, Email: info@eloundaweb.gr, mob: (+30) 6944560738